Okategoriserade

Litet sällskap

I fredags bestämdes det att Lilja skulle komma och sova över hos mormor utan lilla syster Molly med betoning på utan Molly. Och så fick det bli. Hela familjen var här på hamburgare kvällsmat på fredags kvällen och sedan stannade Lilja kvar. På lördagen var Lilja ute och borstade sin favorit häst Sami, fick sitta lite på Edwina. Vi rullade chokladbollar som vi fikade på och så köpte vi ju lördagsgodis så klart, vilken tur att det var lördag.

Kaffe pause med vovven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s