Okategoriserade

Målbilder

Inspirerad av underbara clara som gjort målbilder att längta efter funderade jag över mina målbilder. Nu när det är lite grått och tråkigt, vädret kan inte bestämma sig om det ska vara sol och plusgrader eller kallt och snö eller regn. Mina målbilder just nu är då:

Vi har kommit till mitten av juni och det har varit skolavslutning och hela långa sommarlovet ligger framför mig. Jag vaknar av solens första strålar genom sovrumsfönstret, tar på mig morgonrocken och går ut och säger god morgon till hästarna som går på grönbete ( alltså inget täcke på, utsläpp, mockning och utfodring)

efter frukost i solen packar jag min badväska och åker och lägger mig på stranden och läser en bok

när jag badat färdigt åker jag hem och tar med mig man och hundar på en picknick i det gröna

kanske plockar vi lite blåbär i skogen

och av blåbären bakar jag en paj eller gör glass

senare på kvällen blir det grillning förstås

sen sitter vi och dricker vin och pratar i den ljumma sommarkvällen

Lite så här ser mina målbilder ut just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s